Sosiaalinen vastuu

Tuotteet on valmistettu käsintehtynä Keniassa pienessä Omboga kylässä, joka sijaitsee noin 30km päässä kuuluisasta Victoria järvestä. Lähin suuri kaupunki, jonne pääsee myös lentäen on Kisumu.

Tällä hetkellä yrityksemme työllistää kaksi ompelijaa ja suurin osa tuotosta maksetaan heille ja käytetään kylän naisten ja tyttöjen elintason parantamiseen. Kaupan kasvaessa työllistämme lisää kylän naisia ja kehitämme käsintehtyä ekologista tuotevalikoimaa.

Eläinten hyväksi

Pienillä teoilla saamme ihmeitä aikaan. Haluamme tehdä hyvää heikompiosaisten hyväksi. Afrikan monimuotoinen luonto on kärsinyt ja on vaarassa tuhoutua ihmisen ahneuden vuoksi.

Varsinkin norsut ja sarvikuonot ovat erittäin uhanalaisia. Adoptoimme yritykseemme pienen tyttönorsun nimeltä Larro, joka olisi kuollut ilman ihmisen apua. Larro on nyt hyvässä hoidossa, mutta hoitaminen ei ole ilmaista, joten pienellä maksulla autamme Larron hoitokustannuksissa. Haluamme olla Larron ja monien muiden pienten eläinystäviemme tukena siihen asti, että selviytyvät itse luonnossa. Päivitämme jatkuvasti Larron matkaa sivuillamme. Täältä näet videon Larron pelastusoperaatiosta: "The rescue of Larro"

Tervetuloa seuraamaan Larron kuulumisia.

larro

"Larron Tarina"

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.